marți, 4 iunie 2013

18 săptămâniNu sunt genul de om care să mă plâng de la orice, însă primele trei luni de sarcină nu au fost nici pe aproape așa cum visam eu. Grețuri, vomă, dureri de cap, dureri de spate și multe alte incomodități. Chiar dacă cineva dintre persoanele foarte apropiate a reușit să mă supere spunându-mi că o femeie însărcinată nu e o femeie bolnavă, eu accentuez faptul că în prima perioadă a sarcinii femeia însărcinată chiar e o femeie bolnavă, care merită atenție și sprijin din partea celor apropiați. Cu atât mai mult dacă e la prima sarcină, așa cum e și cazul meu.
Da, posibil că nu pentru toate femeile primul trimestru de sarcină e unul atât de supărător, însă pentru mine chiar nu a fost deloc plăcut și mă tot întrebam: oare când va trece?
Bine că  totul a trecut și acum pot să mă bucur că port sub inimă acea făptură mică, care abia așteaptă să iasă la lumină.
De mîine intrăm în săptămâna a 19-a. Bobul de viață încă nu ne-a salutat din universul mic în care se află, dar așteptăm. Următoarea săptămînă se anunță a fi una plină de surprize și de senzații noi.
Împreună cu tati așteptăm să vedem ce se va întâmpla.