marți, 2 iulie 2013

Cum arată corpul unei mămici?

 
O mamă este frumoasă pentru că este mamă. Și atât!
"Ne confruntăm cu o epidemie de femei care nu se simt vrednice să fie numite frumoase. Trăim într-o lume în care fiecare dintre noi se luptă să se simtă bine în propria piele. A umili mamele pentru că nu reușesc să își revină fizic după naștere duce către sentimente de eșec și prăbușire, iar a fi mamă este deja o provocare uriașă", spune Jade Beall, o mamă fotograf care a inițiat unul dintre cele mai frumoase proiecte - A Beautiful Body. Artista a capturat cu ajutorul lentilei aparatului ei de fotografiat frumusețea adevărată a unei mame, fără retușuri și modificări, fotografiind corpul a peste 50 de mame, mândre de urmele pe care sarcina, nașterea și alăptarea le-au lăsat pe corpul lor.
Tot ceea ce vedem în media, imaginea aceea a vedetei care imediat după ce naște pozează senzual, fără nicio urmă a schimbărilor prin care corpul ei a trecut, este o mare minciună! Mamele acestea apelează la operații estetice sau, daca nu, fotografiile lor sunt retușate în cel mai mic detaliu. Nu există mamă pe această lume care să nu fi rămas cu cel puțin un semn cât de mic care să îi amintească că al ei corp a dat naștere unei minuni. Însă, tot această mamă, deși conștientă de fericirea și împlinirea ei prin copilul ei, deși conștientă că este o femeie puternică și responsabilă, această mamă este cea care, privindu-se în oglindă, nu își poate umple sufletul cu propria ei frumusețe.


Dragi mamici,
Lăsați deoparte complexele. De fapt, mai degrabă transformați-le în mândrie, în satisfacție, în bucurie, în demnitate. Semnele fizice pe care sarcina și nașterea le-au lăsat în urmă sunt dovezile minunate că acest corp al vostru a înfăptuit singura minune palpabilă a vieții de om: propriul copil. Oamenii care te iubesc te văd ca cea mai frumoasă din lume. Și nu pentru că nu îți văd defectele, ci pentru că acele defecte fac parte din sufletul tău, acele defecte sunt parte din culorile care îți desenează frumusețea. Ești frumoasă pentru că ai suflet de mamă, și în comparație cu asta, defectele tale fizice pălesc. Ești frumoasă pentru că ochii copilului tău se umplu de fericire de fiecare dată când te privește, ești frumoasă pentru că inima îți tresaltă nebunește de fiecare dată când îl privești la rândul tău, ești frumoasă pentru ești mamă. Voi v-ați lasa fotografiată frumusețea voastră de mamă?

Sursa - http://www.qbebe.ro/mama/frumusete/cum_arata_de_fapt_corpul_unei_mame?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebeNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu