vineri, 23 august 2013

Mi-am revăzut bebelușa :)

Ieri am făcut cea de-a treia ecografie. Dacă a doua a fost în format 3D – 4 D, aceasta am facut-o cu Dopler. I-am auzit bătăile inimii prințesei noastre, i-am văzut inimioara, piciorușele și mânuțele, dezvoltate normal.  Da, prințesei, pentru că doamna doctor  a confirmat că vom avea o fetiță. Și e o fetiță sănătoasă, de 1 513 kg, greutate normală pentru vârsta sa de 30 de săptămâni.
I-am văzut fața. Tati nu a fost cu noi să vadă cât de tare îi seamănă îngerașul, dar am avut grijă să facem poze și să îi arătăm. Nu se înțelege mare lucru din fotografii, dar oricum – rămân drept cele mai frumoase amintiri din această perioadă.
Cred că numai o mamă sau o femeie însărcinată poate înțelege emoțiile prin care treci atunci când îți vezi îngerașul. Acestea sunt primele întâlniri cu bebelușul pe care îl porți în burtică, iar astfel de momente nu cred că se uită ușor...
Mai e puțin și în curând îngerașul nostru va lăsa aripile în burtică și va apărea pe lume. Până atunci suntem cumincioare, păpăm bine, îl așteptăm pe tati și facem primele cumpărături... Încă puțin și minunea va avea loc!!!