joi, 15 august 2013

O păpușă a scandalizat întreaga lume!Un barbat din Statele Unite vrea să își transforme pasiunea ciudată într-o afacere.
Vă vine să credeți sau nu, omul se da în vânt după păpuși și le colecționează, ajungând să dețină până acum câteva sute de exemplare. Pentru ca totul să fie și mai ciudat, bărbatul este pasionat și de curentul anime, fiind fascinat de stilul inconfundabil.
Dorind să îmbine cele două obsesii, el a investit mult timp și bani pentru a realiza o păpușă unică. Rezultatul este pe cât de uimitor, pe atât de controversat.
Păpușile realizate de el arată foarte bine, iar fetițele care s-au jucat cu ele s-au declarat încântate de ochii mari, fața ovală și părul care pare foarte real.
Părinții însă s-au declarat șocați deoarece păpușa are niște sâni imenși și un fund respectabil, modelate cu o foarte mare atenție la detalii. "Părțile intime sunt mult prea apropiate de realitate. Putem să afirmăm fără să greșim că, de fapt, omul vinde o păpușă porno, născută probabil din imaginația lui foarte bogată", au spus mai mulți părinți.

Sursa – KanalD.ro