miercuri, 11 septembrie 2013

32 săptămâni + 15 kg


Ieri am împlinit 32 săptămâni de sarcină. Azi intrăm în 33. Din săptămâna a 4, când am aflat că sunt însărcinată, pentru că știu exact data când am creat-o pe bebița, mi-am făcut un obicei din a număra miercurea săptămânile. De la 30 de săptămâni deja număr câte au mai rămas până la Marele Eveniment.
Nu mai avem mult. Conform medicilor, urmează să se întâmple pe 5 noiembrie, dar eu știu că fetița noastră va veni mai devreme. Simt că arde de nerăbdare să ne întâlnească pe noi, cei care o așteptăm de atâta timp. Nu e vorba că aș vrea să se nască înainte de termen, pur și simplu știu că nu va veni în noiembrie, asta simt, căci 40 de săptămâni le vom avea în octombrie. Se va naște în luna lui tati :)

Între timp, la greutatea care o aveam, am adăugat 15 kg. Până la naștere o să mai pun pe mine câteva, dar atâta timp cât eu mă simt bine, mănânc sănătos și variat, nu văd de ce ar trebui să îmi fac probleme din asta. Da, știu, mulți vor zice că e prea mult, dar eu cunosc femei care în perioada sarcinii au acumulat și 25 kg, iar dupa naștere au revenit la greutatea normală. Așa că și la noi va fi bine!!!
Până când se va întâmpla Minunea, am grijă să mănânc bine, să mă odihnesc, să profit de săptămânile de liniște care au mai rămas. Dupa asta știu că urmează o perioadă grea, dar extrem de frumoasă...