sâmbătă, 21 septembrie 2013

Acrobațiile bebelușei din burtică


Cu siguranță sarcina este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i se pot întâmpla unei femei. Din moment ce afli că ai rămas însărcinată, începi să simți că în tine înmugurește o nouă viață, deși aceasta  se întâmplă doar la nivel psihologic, căci mișcările  acestei noi vieți se simt abia prin săptămâna a 20-a  și sunt ușor sesizabile.
Îmi amintesc că prima mișcare a bebelușei am simțit-o de parcă niște bule de aer și-au făcut loc în burtica mea. Dupa care a urmat fâlfâitul de aripi de fluture.

Acum fetița noastră e foarte activă, iar mișcările sale nu le mai pot compara cu nimic.  Uneori e foarte liniștită, încât încep să mă îngrijorez când nu o simt, iar alteori e atât de activă că mă întreb dacă nu cumva voi naște o gimnastă, la câte acrobații face prin burtică.
Oricum, deja și-a format un regim și are grijă ca dimineața să mă lase să dorm muuuult, căci dupa amiază încep dansurile și se termină când e deja demult trecut de miezul nopții.  Încerc să mă conformez situației și iată că pruncuța e cea care îmi face regimul zilei.