vineri, 13 septembrie 2013

Planuri de viitor pentru trei - doi părinți și-o bebelușă.Suntem căsătoriți de 2 ani. Deși ne-am dorit mult un copilaș, acesta a întârziat să apară. După cununie, mi se părea că voi rămîne însărcinată imediat :)  Chiar îmi cumpărasem și o carte – „Creșterea bebelușului de la 0 la 6 ani”, iar soțul îmi dăruise „Sarcina ta pas cu pas”. A doua am citit-o pe nerăsuflate, dar... Minunea nu se întâmpla și toți mă întrebau la fiecare pas dacă nu cumva vine barza și la noi. La un moment dat aceste întrebări deveniseră supărătoare. Evident că nu mai stăteam noi cu mâinile în sân, dar există unele momente când îți dorești să nu intereseze pe nimeni viața ta. Nici chiar pe părinți, frați, surori, căci sunt primii care tot adresează aceste întrebări deloc plăcute.
Da, așteptam  un al treilea membru al familiei, dar niciodată nu am plănuit venirea sa pe lume. De aceea, atunci când am aflat că sunt însărcinată, a fost o adevărată surpriză pentru noi, un dar de la Dumnezeu, cadou cu ocazia sosirii primăverii, căci minunea se întâmplase în februarie, iar noi în martie deja dădeam vestea părinților. A fost unul dintre cele mai frumoase momente...
Acum, când mai sunt săptămâni numărate până la venirea bebelușei pe lume, știu că urmează o etapă nouă în viața noastră, care a început de fapt încă din martie. Deja planurile de viitor nu sunt doar pentru  doi, ci pentru trei :)