luni, 3 februarie 2014

1, 7, 24, 30. Ianuarie.Luna ianuarie e cu adevărat o lună magică, iar anul acesta am avut motive în plus pentru a mă bucura de ea.

1 ianuarie – e data la care noi sărbătorim Anul Nou. Anume pe 1 și nu pe 31 decembrie. Pentru că de 1 ianuarie e încă post, evident, la masa de sărbătoare avem numai bucate de post. Anul acesta am sărbătorit în trei – tati, mami și Cecilia.


7 ianuarie – Nașterea Domnului! Am sărbătorit la părinții mei. Micuța noastră a fost pentru prima dată la bunici, unde a făcut cunoștință cu pisica, cațelușii, curcănelul, cocoșelul, găinușele și rățuștele mute. Deși nu cred că a înțeles mare lucru din momentul întîlnirii, totuși tăticu a ținut morțiș să îi explice detaliat ce funcție are fiecare animăluț/pasăre și ”cum vorbește” acesta.

24 ianuarie – în acest an am împlinit 25. 25 de ani! Uhhhhhh!!! Îmbătrânesc... Cel mai frumos cadou l-am primit de la viață în luna octombrie, dar soșul nu a uitat de această zi magică și m-a surprins frumos cu un buchet de trandafiri roșii. Și nu numai!


30 ianuarie – bombonica a împlinit 3 luni. Mare sărbătoare în casa noastră!


Acum, că luna ianuarie a trecut, poate să vină primăvara. Noi o așteptăm cu drag. Mai ales Micuța!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu