luni, 31 martie 2014

Cecilia și lupta cu durerile de gingii

Încă de pe la 3 luni Micuța noastră se luptă cu durerile de gingii. Am încercat de toate pentru a i le ameliora, dar cam toate au fost în zadar. Iat-o acum, ajunsă la 5 luni, fără dinți :) , dar cu dureri care ne dau mari bătăi de cap. Seara, când deja durerile o doboară, îi dăm jucăriile ei preferate pe care le poate pune în guriță și cu care își alină durerile. Unele sunt cumpărate de noi, iar altele sunt primite în dar de pe la cunoscuți.

Mulți ne-au sfătuit să procurăm de la farmacie jucăriile magice cu gel care, cică fac minuni, dar iată că la noi nu le reușesc minunile :) . Uneori o mai ajută și degețelele sale, pe care le roade cu plăcere. Unica scăpare este gelul – Dentinox și Kamistad, dar nici ăsta nu ajută pe mult timp, căci din cauza salivației excesive, este imediat înghițit de Micuță.

Am tot întrebat de mămici ce e de făcut, dar nici una nu m-a putut ajuta decât cu sfatul că va trece ... odată cu apariția dinților.

Până în gurița Micuței își vor face apariția micuțele puncte albe, vreau să vă arăt jucăriile cu care își alină uneori durerea.  Ei nu prea îi ajută, dar poate altor copii le-ar fi de folos.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu