luni, 10 martie 2014

Mai mult decât doi


De când a apărut EA, viața noastră are un cu totul alt contur. Și noi am devenit alții – mai atenți, mai grijulii, mai iubitori, mai tandri, mai fericiți! Da, un copil nu poate să îți aducă în casă decât FERICIREA, iar fericirea noastră poartă numele EI.

Fiecare dimineață începe cu zâmbetele EI, zâmbete care nu sunt la fel și pe parcursul zilei. Iar noi le sorbim cu nesaț și în fiecare seară așteptăm dimineața pentru ca  să ne zâmbească din nou, așa cum știe doar EA s-o facă.

Înainte de a veni EA, eram doar noi doi. Și eram oarecum neîmpliniți. Toți ne întrebau când se va produce minunea. Și iată că s-a întâmplat. Iar noi îi suntem recunoscători Celui de Sus pentru acest dar minunat.  Am devenit un întreg.  Și e extraordinar!!!De când a apărut EA nu mai avem timp pentru noi, pentru noi doi. Dar avem tot timpul din lume pentru NOI TREI.În trei ne-am bucurat de primul zâmbet, de prima băiță, de primele picături de lapte care au curs dupa luuuungi zile de chin, de prima noapte întreagă dormită, de primele dimineți liniștite, de prima vizită la medic, de primii centimetri și de primele kilograme adăugate, de primele hăinițe pe care EA le-a îmbrăcat doar o singură dată ca mai apoi să nu mai încapă în ele, de primele gângureli...Tot în trei am și plâns. Pentru că avea colici, pentru că a durut-o atunci când i-au luat sânge din deget, pentru că s-a lovit cu jucăria, pentru că nu și-a împlinit somnul, pentru că  o dureau gingiile...


Știu că urmează încă multe zile și nopți în care vom fi fericiți și ne vom bucura de fiecare descoperire. Vor fi și momente cu lacrimi. Dar mai știu un singur lucru: atât timp cât ne avem unii pe alții, nimeni și nimic nu ne poate împiedica să trăim fiecare clipă din plin. Pentru că trei e mai mult decât doi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu