luni, 6 octombrie 2014

Daniela – o victorie născută de Ziua VictorieiCorina și soțul ei au ales greu numele pentru fetița lor – Daniela, căci fiecare membru al familiei venea cu câte o propunere care, însă, nu le era pe plac. Până la urmă, decizia a fost luată...


”Îmi doream să fie un nume care să mulțumească atât familia noastră, cât și pe cei apropiați. Până când ne-am hotărât ce nume să alegem,  m-am informat  și de pe internet, să văd cum procedează alții în cazul în care nu se pot decide. Citisem undeva că e bine să scrii o listă cu nume care îți plac, să le afișezi undeva la vedere și care nume va fi mai aproape de inimă, acela să îl poarte copilul. Așa am și făcut, dar nu a avut nici un efect. Am recurs apoi la o altă modalitate:  am selectat câteva nume, le-am scris pe foi aparte, iar soțul a extras foița cu numele pe care acum îl poartă fetița noastră – Daniela. Spre fericirea soțului, a fost exact numele preferat de el.
Sperăm că acest nume o să-i poarte noroc, având în vedere și faptul că e născută pe data de 9 mai, chiar de Ziua Victoriei.”