miercuri, 29 octombrie 2014

La mulți ani, Scumpa noastră!


Micuța noastră împlinește azi un anișor. Dar nu înțelege ea mare lucru din această sărbătoare. Probabil că peste doi-trei ani ne va cere cadouri, dulciuri, hăinuțe. Acum cere doar mâncare, apă, multă dragoste și atenție. Iar noi ne străduim să i le oferim în fiecare zi.


De 12 luni doi ochișori zglobii și veseli  ne fură toată energia, toate zilele și nopțile. Nu mă satur s-o privesc, să îi zâmbesc și s-o iubesc necondiționat. E cel mai mare dar pe care mi l-ar fi putut dărui Cerul, cel mai frumos lucru care mi s-ar fi putut întâmpla vreodată. Datorită ei am aflat ce înseamnă adevărata fericire – bucuria de a fi mămică. 

Nici nu știu când au trecut aceste 12 luni. Totul s-a petrecut atât de repede – primul zâmbet, primul dinte, primii pași, primele cuvinte. Tot greul prin care am trecut împreună a rămas în urmă, amprentă lăsând doar momentele frumoase, atât de multe și inegalabile! 

De la 3,965 kg și 54 cm, acum a ajuns un copil în toată firea, înaltă și grea (11 kg), încât abia o mai putem duce în brațe.

LA MULȚI ANI, SCUMPA NOASTRĂ CECILIA! Te iubim!


Un comentariu: