miercuri, 19 noiembrie 2014

Așteptarea fără plictiseală

În ultima lună de așteptare mi-a venit inspirația, am luat pe rând lucrurile începute mai demult și... m-am apucat de lucru. Am multe lucrări neterminate, căci de când a apărut Cecilia, nu prea dispun de timp liber, dar în această ultimă lună de așteptare al noului membru din familie, am decis să nu las nefinisat fularul și îngerașul-goblen.


-În timp ce ștrengărița mea se joacă, eu – împletesc. Un fular care stătea în dulap de iarna trecută. Sper să reușesc să-l termin și să-l port în iarna asta, mai ales că am o berețică portocalie și un mantouaș de aceeași culoare. Nu voi ieși eu tare des din casă, având în vedere că bebelușul nu îmi va permite, dar măcar la scurtele noastre plimbări îl voi purta.


-Când Cecilia doarme, eu reușesc și să cos la goblen, câteva rânduri doar, căci bucuria mea nu ține mult – Cecilia se trezește, iar când vede ațele, începe bucuria ei. Iar eu nu pot risca s-o las printre ace și ațe, căci, parcă văd,  în 2 – 3 minute goblenul e cusut :) . Poate voi reuși să finisez îngerașul până la venirea bebelușului, dar... nu știu. Nu promit :)  .

Iată așa, o femeie însărcinată în ultima lună, care abia își mai mișcă burtica, reușeșete și să creeze, nu doar să stea culcată și să aștepte Marele Eveniment.

Deci, spor la treabă, graviduțelor! Și cât mai multă inspirație!