marți, 27 ianuarie 2015

O altfel de viață de familieViața de familie e plină de clipe preţioase, iar uneori este, pur și simplu, minunat când te chinui să scoți din părul copilului tău o gumă de mestecat lipită de el cu câteva minute în urmă.  Astfel de momente sunt greu de fotografiat, dar acest lucru nu e și imposibil. A demonstrat-o Danielle Guenther, o fotografă care a realizat câteva fotografii extraordinare, în care a surprins viața de familie dintr-o perspectivă reală. 

"Am decis să obțin o serie de portrete  amuzante, dar perfecte", a declarat fotografa pentru  site-ul Mashable.

Astfel, dacă majoritatea portretelor de familie sunt realizate în urma mai multor ore de pregătire, fotografiile lui Guenther reflectă  adevărul despre ce înseamnă în realitate să fii părinte. Activităţi cum ar fi pregătirea mâncării, mersul dupa cumpărături și chiar simpla spălare în camera de duș,  atunci când în apropiere sunt copiii, au prins în imagini un alt contur. 

E bine să poți râde în momentele stresante pe care le are fiecare părinte! Fiecare dintre noi se regăsește în aceste fotografii”, spune fotografa.

Chiar dacă fotografiile sunt menite să ne facă să râdem, Guenther îndeamnă toate mamele și tații să nu uite nici un moment din rolul de părinte. "Aceste momente nebune din imagine, sunt extrem de frumoase", susține Danielle Guenther.

Vedeți mai jos fotografiile din această serie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu