duminică, 1 februarie 2015

Faceți copii!

“Cât trăieşte, omul poate crea orice, dar lucrul său e neînsufleţit. Există însă o singură instanţă când omul este, într-adevăr, asemenea lui Dumnezeu - ziditor de viaţă: atunci când face un copil, când, din viaţa lui, se zămisleşte altă viaţă. Şi, dintre toate lucrările omului, aceasta este cea mai minunată.” (Irina Petrea, “Și tu poți fi Supernanny”)
Copii au apărut în viața mea exact la momentul potrivit. Acum, dupa două nașteri, mi-am dat seama că venirea lor în viețile noastre, în viața mea, nu s-ar fi putut produce alta dată. Asta chiar dacă ambele sarcini au fost neplanificate. Asta chiar dacă sarcina cu Stelian chiar a fost o surpriză nu doar pentru cei din jur, ci și pentru noi

Dar e minunat să crești doi copii micuți. Da, e și greu, dar asta nu contează. Contează faptul că în fiecare dimineață mă trezesc cu surâsul Micuțului Stelian, îmbrățișată de Cecilia, alături de cel mai drag om cu care am făcut acești doi îngerași. Ce poate fi mai frumos? Nimic nu se compară cu fericirea de a-i avea și de a-i crește.

Dragi femei, FACEȚI COPII! Dedicați-vă câțiva ani din viața voastră unui scop nobil, acela de a fi Universul cuiva. Asta ia doar câțiva ani. Cariera și toate celelalte pot aștepta, dar un copil nu așteaptă. El vine atunci când e trimis de Sus și trebuie să profitați din plin de acest Dar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu