marți, 18 august 2015

Nucile de săpun – bune pentru a curăța cada de baie


Prima încercare de a utiliza nucile de săpun a fost  să spăl cu ele hainele. Dar a eșuat! Nu m-am dat bătută și am făcut din pulberea de nuci masca despre care am scris aici. Am mai făcut și alte experiemente cu aceste nuci, dar prefer să vă povestesc doar despre unul a cărui rezultate pe mine m-au fascinat.

Praful de nuci mi-a fost de mare ajutor atunci când mi s-a terminat soluția de curățat cada din baie, iar Cecilia își dorea în acea seară să facă nu duș, dar baie în cadă.

Deci, câteva lingurițe de pulbere le-am amestecat cu apă, până când am obținut o pastă omogenă. Am aplicat pasta pe burete și am șters bine cada umezită în prealabil. Apoi am clătit-o bine cu apă. Rezultatul a fost: Wow!!! Cada a rămas albă-albă, fără urmă de pată.

Iată că am găsit o altă metodă de a curăța cada de impurități, o metodă eco, care nu costă mult, dar dă rezultate uimitoare.

Nucile de săpun sunt soluţia perfectă dacă doriţi să scăpaţi de utilizarea produselor chimice în gospodărie. În timp, experimentând, veţi descoperi că cele mai multe dintre produsele de curăţare pe care le folosiţi în prezent pot fi înlocuite cu succes de nucile de săpun.

P.S. Dacă nu aveți praf de nuci de săpun, puteți folosi bicarbonatul de sodiu (soda alimentară).

Spor la experimentat!

Poza-simbol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu