vineri, 25 septembrie 2015

Cine nu participă, nu câștigă! Mulțumim, Eumama.md!Stând acasă și fiind mai tot timpul prezentă pe rețelele de socializare, nu ratez participarea la nici un concurs organizat de diferite companii, site-uri, organizații. 

Cu o lună în urmă, site-ul www.eumama.md & Viorica Cosmetic  a organizat concursul de fotografii ”Bebelușul fericit”. Mămicile au avut sarcina de a fotografia copiii în timpul ședinței de masaj sau a băiței, utilizând produsele din noua gamă ”Bebeluș” de la Viorica Cosmetic și de a publica această fotografie pe site. 

Astfel, pe data de 23 septembrie, ora 17:00, într-o atmosferă plăcută, familială, la o ceașcă de cafea, au fost desemnați câștigătorii, în cadrul unui brunch care a avut loc la restaurantul Garden Palace.
Participanții au avut șansa de a cîștiga Locul I – produse BEBELUȘ de la Viorica Cosmetic în valoare de 1000 de lei, Locul II – produse BEBELUȘ de la Viorica Cosmetic în valoare de 500 de lei, Locul III – produse BEBELUȘ de la Viorica Cosmetic în valoare de 300 de lei sau super-premiul – apariția, împreună cu bebelușul, pe paginile unei reviste de lux din Moldova.

Am participat și eu, împreună cu Stelian și Cecilia și... AM CÂȘTIGAT! Nouă ne-a revenit locul III, de care suntem foarte mulțumiți :) 

În cadrul evenimentului, pe lângă extragerea propriu-zisă, am aflat de la kinetoterapeutul Vladimir Botezatu și „Tainele masajului pentru bebeluș”.  De asemenea, am mers acasă și cu daruri de la Eumama și Viorica Cosmetic.

Organizatorii au promis că,  în viitorul apropiat, pregătesc și alte surprize pentru mămici și pici.

P.S. Pentru a fi la curent cu cele mai noi detalii din activitatea echipei Eumama, accesați pagina de Facebook cu același nume sau vizitați site-ul www.eumama.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu