miercuri, 11 noiembrie 2015

Cum să decorezi ieftin încăperea pentru o zi de naștereZiua Ceciliei a trecut cu bine, iar acum ne pregătim de ziua de naștere a lui Stelian, care coincide și cu sărbătorile de iarnă.  

Decorul  l-am făct ajutată de Cecilia. Deoarece am sărbătorit acasă, nu prea am avut mult spațiu la dispoziție, dar am decorat pereții, pe cât a fost posibil.


Nu am cheltuit nici un bănuț pentru nimic.

Deci, litere, flori, fluturi, funde, ghirlandă și cifră, toate făcute din hârtie. Plus multe baloane. 


Cecilia nu a înțeles mare lucru din toată pregătirea și petrecerea, dar invitații au fost încântați.

1.       Fluturii i-am făcut din foi de reviste și pliante. I-am agățat de perete cu ajutorul aței și piunezelor. Dacă vă interesează cum i-am făcut, citiți aici.

2.       Cifra 2, căci 2 ani a împlinit Micuța, am făcut-o din bucăți de hârtie colorată. Am lipit-o cu ajutorul lipiciului dublu.


3.       Ghirlanda și Fundele le-am făcut din hârtie colorată. 


Ghirlanda am agățat-o de draperie cu ajutorul aței și a acului, iar fundele le-am lipit cu clei pe litere. Fundele le-am făcut dupa modelul de mai jos. 


4.       Florile, ca și fluturii, au fost confecționate din pliante, dupa modelul de mai jos.


5.       Literele au fost scrise cu creioane colorate și carioci, pe foi de hârtie albă. Le-am agățat de perete cu ace de siguranță. 6.       Baloane găsiți în orice magazin.  Le agățați cu ajutorul aței și piunezelor.


Deci, dacă aveți în curând o petrecere, nu cheltuiți bani pentru decor. Puneți-vă imaginația și mânuțele la muncă. Internetul e plin cu tutoriale pentru orice vă doriți să confecționați.

Spor la muncă!

P.S.Nu uita să te abonezi la pagina de Facebook a blogului, pentru a vedea noile postări.