miercuri, 18 noiembrie 2015

VerdeGo – bucătăria alimentelor vii – a ajuns și în casa noastrăAceastă săptămână a început cu surprize.  Luni, de draga dimineață am primit un super-mesaj: ”Bună ziua, Anna! Și pentru tine chiar este bună, cel puțin din simplul motiv că AI CÂȘTIGAT PREMIUL PUS ÎN JOC DE VERDEGO - 5 SALATE NUTRIȚIONAL COMPLETE!”. 

Când am participat la concurs, nu prea i-am acordat mare atenție , am dat Like și Distribuie și mi-am urmat cursul vieții :)  Dar luni dimineață, când am fost anunțată despre câștig,  am studiat amănunțit pagina de facebook VerdeGo și chiar m-am bucurat că eu am fost cea aleasă.

Pentru că în familie suntem doar 4 persoane, dintre care 2 bebeluși, evident, nu puteam să mâncăm 5 salate, așa că am ales, de suma echivalentă, alte produse. Deci: salată,  smothie verde,  icre de chia, pateu de ciuperci, pâinițe cu hrișcă și marmeladă de fructe.

Salata Coleslaw marca VerdeGo adună ingrediente speciale: varză albă, conopidă, varză de Pekin și varză de mare, ardei, morcovi și multe frunze, sos  din muștar, semințe de floarea soarelui și nuci de caju.

Pîinițele sunt din  hrișcă germinată, iar smoothie-ul verde conține prune, pere, borago, banane, tarhon, lămîie și ghimbir.


Icrele de chia sunt din semințe de chia, ceapă, semințe de floarea soarelui, nuci de caju, ulei de măsline extravirgin și condimente.
Pateul de ciuperci – ciuperci champinion, ceapă, semințe și ulei de floarea soarelui și condimente.
Marmelada de fructe (pastila) conține prune, banane, frunze de tarhon, petale de trandafir, semințe și nuci.

Din tot ce am primit în dar, eu am rămas încântată de salată, smoothie, pateul de ciuperci și icrele de chia. Cecilia a mâncat toată marmelada, iar Sergiu mi-a spus că pânițele sunt delicioase. Dar vă asigur că nimic nu a mai rămas :)


Acum, că am făcut cunoștință cu produsele de la VerdeGo, noi știm ce vom mânca în postul Crăciunului, care începe peste câteva zile. Și, cu toată încrederea, vă recomandăm și vouă!

Mulțumesc VerdeGo pentru premiu!

Pagina de facebook VerdeGo și site-ul VerdeGo vă așteaptă și pe voi!

P.S.Nu uita să te abonezi la pagina de Facebook a blogului, pentru a vedea noile postări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu