luni, 23 noiembrie 2015

Vino și tu, împreună cu cel mic, la cel mai mare Bal de Crăciun!Pe data de  19 decembrie, revista ODORAŞ organizează, pentru toţi copiii, cel mai mare Bal de Crăciun - ”Crăciunul Copiilor”! Organizatorii promit că va fi o sărbătoare grandioasă şi unică, la care vor participa o mulţime de centre de creaţie, cu ateliere creative şi distractive. De asemenea, va avea loc şi un concert de sărbătoare, dar şi multă distracţie cu personaje de poveste. Nelipsit va fi şi Moş Crăciun, cu daruri speciale pentru fiecare copilaş.

La ”Crăciunul Copiilor” pot participa toţi copilaşi, chiar de la 6 luni, căci fiecare va găsi activităţi pe placul său, de la jocuri ce dezvoltă motorica, la desene şi aplicaţii, ateliere de gătit, desene pe faţă, puzzle, saltele de sărit gonflabile şi desigur multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum. 

Toţi picii prezenţi la eveniment vor primi daruri gustoase şi frumoase, pe placul fiecăruia! Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii de la finalul evenimentului. 

Tradiţional, la ”Crăciunul Copiilor”, sunt invitate şi familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, care vor primi daruri de la sponsori.
 
Costul unui bilet este de 250 lei  şi poate fi procurat la redacţia Odoraş sau online, pe www.iticket.md. Un bilet asigură intrarea pentru un copil însoţit de un matur.

Evenimentul va avea loc la Casa Sărbătorii (Str. Ghioceilor, 1), între orele 16.00  - 18.30.

Fă-i copilului tău un cadou inedit – un bilet la ”Crăciunul Copiilor”!


Anna Casian-Musteață