duminică, 20 decembrie 2015

Ce cadou să-i aducă Moș Crăciun copilului tău?

*Acest articol conține plasare de produse

Copiii cred în Moș Crăciun, iar noi, maturii, nu trebuie să le spulberăm această credință. Ei îl așteaptă, îi scriu scrisori și-i mărturisesc cele mai ascunse taine și dorințe. Părinților nu le rămâne decât să le îndeplinească. Dar, în naivitatea lor, micuții îi cer Moșului daruri simple, banale chiar. Noi, în schimb, le putem face daruri pe care le vor ține minte întreaga viață.

1.Papion
Un papion poate fi purtat nu doar la ocazii festive, ci și în zilele obișnuite, fiind un dar care, cu siguranță, îl va bucura pe copilul tău. Cele mai frumoase papioane le găsești la Diana Golis.
 2.Rucsac
Există numeroase modele din care poți alege, atât pentru băieței, cât și pentru fetițe. Trebuie doar să ții cont de culoarea preferată, dar și de personalitatea celui mic.

3.Cărți
O carte este întotdeauna binevenită. Copilul tău îți va mulțumi pentru aceasta!

4.O pernuță personalizată
Copilul tău va fi încântat ca în fiecare seară să-și pună capul pe o pernuță cu numele său. Astfel de pernuțe găsești la SpecialBaby.

5.Jucării educative tip Lego
Astfel de jucării îi vor stimula imaginația și creativitatea. Dacă îi vei face un asemenea cadou, mult timp îl vei vedea că stă cumințel, concentrat și fericit, în colțișorul său, meșterind.

Dar voi, ce alte idei de cadouri aveți? Aștept răspunsurile în comentarii.

Sărbători frumoase!

Sursa foto – papioade Diana Golis, zoom-biz.ro, infoapollonia.ro, Special Baby, 3dprint.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu