luni, 21 decembrie 2015

SpecialBaby – lenjerie creată pentru somnul dulce al bebelușului tău

*Acest articol conține publicitate

SpecialBaby – lenjeria pentru pătuc, creată de o tânără mămică, dornică să ofere comfort și siguranță nu doar copilului său, ci tuturor bebelușilor.  SpecialBaby asigură un somn cât mai liniștit, deoarece este cusută cu multă dragoste, din materiale naturale, antialergice şi cu un design unic. Stofele sunt alese cu mare grijă, iar broderiile speciale, proiectate de echipă, conțin mesaje pline de căldură. Despre proiectul SpecialBaby aflați mai multe din interviu.


Cum a luat naștere proiectul SpecialBaby?
Acest proiect a luat naştere cam pe când fetiţa mea avea un anişor. De când am ieşit în concediul de maternitate am înţeles că fiind angajată undeva nu voi mai avea timp suficient pentru micuţa mea. M-am gândit să creez ceva al meu, care să îmi ofere posbilitatea de a avea un regim mai flexibil.  Din start eram sigură că o să fac ceva pentru copii. Pentru că o iubesc atât de mult pe fetiţa mea încât îmi ajunge să mă împart şi cu toţi bebeluşii din lume, am hotărât să fac lenjerie de pat pentru bebeluşi cu mesaje pline de căldură, cu design foarte gingaş, din materiale naturale şi făcute calitativ.
Pot să spun că ideea mi-a venit datorită faptului că am o familie mare şi foarte unită care mă susţine. Am luat de la fiecare câte ceva şi am creat produsul final. Bunica mea a fost croitoreasă  de profesie, iar toate verile le petreceam la ea. Am crescut cu maşina de cusut şi am experimentat şi eu în ale croitoriei. Sora mea este designer şi m-a ajutat cu ideile ce ţin de aspectul produselor finale. Cumnata mea m-a iniţiat în broderii pentru că avea o maşină specială pentru asta. Soţul m-a susţinut în toate şi a avut grijă ca să am timp şi pentru asta, chiar dacă mergea şi la serviciu. Sofia a aprobat lucrările şi a spus că îi plac foarte mult.


De ce SpecialBaby?
Pentru fiecare mamă bebeluşul său e special şi îşi doreşte să îi dea tot ce este mai bun. La fel şi eu, încerc să fac produse cât mai calitative pentru a asigura confortul micuţilor ce vor dormi în ele. Fac modele cu un design special, broderii unice care pot fi şi personalizate. Este atât de frumos când vezi un mesaj de Noapte bună ce veghează somnul copilului tău!


Cine crează broderia pentru lenjeria SpecialBaby?
Broderiile pentru SpecialBaby le fac eu. Mai întâi desenez grafic toată broderia, după care o proiectez  la calculator într-o programă specială, după care o testez la maşina de brodat, şi tot aşa o iau de la început până când obţin rezultatul dorit. Toată producţia este cusută la un atelier specializat de profesionişti, iar de broderii mă ocup doar eu.


Cu ce fel de materiale lucrați?
 Am ales cu mare grijă stofele ca să asigur micuţilor un somn dulce. Stofele sunt toate naturale, 100% bumbac. Aţele la broderii sunt de o calitate specială pentru articole pentru copii, care sunt rezistente la multe spălări. Umplutura plapumei, pernuţei şi a apărătorului este antialergică, cu o densitate potrivită astfel încât sa fie suficient de aerat. Ambalajul pe care l-am ales este din material plastic fără ftalaţi, care este indicat pentru copii, material non-toxic.


Veți confecționa doar lengerie sau veți extinde afacerea?
Am multe idei şi planuri de viitor, ştiu ce vreau să fac mai departe, dar asta necesită timp şi prelucrare suficientă ca să obţin un produs  finit calitativ. Foarte multă lume ne întreabă de lenjerie de pat pentru copilaşi un pic mai măricei şi cred că o să încercăm şi asta. Plus, mai am eu cîteva idei de produse, care la noi nu sunt şi aş vrea sa încerc să producem şi ceva nou, la fel de special ca şi lenjeria SpecialBaby.


Ați avut deja primii cumpărători. Sunt mulțumiți de lenjeria SpecialBaby?
Da, am avut deja primii cumpărători şi sunt foarte mulţumiti de noi


Prin ce se deosebește SpecialBaby de ceilalți producători de lenjerie pentru copii?
Ceea ce ne deosebeşte sunt broderiile noastre drăgălaşe cu mesaje pentru bebeluşi. Mesajul poate fi personalizat, dar şi înlocuit cu numele, data naşterii bebeluşului.
Pentru că ştim că este dificil de găsit un apărător perfect după aspect şi dimensiuni, noi ne-am gândit să facem un apărător pentru pătuc cât mai versatil. Apărătoarele Specialbaby sunt proiectate în aşa fel încât să se potrivească la mai multe lăţimi ale pătucului. Acest lucru l-am obţinut datorită fâşiilor flexibile care fac posibil ca apărătorul să se potrivească la lăţimile pătucului cuprinse între 58 cm pînă la 74cm.


De ce mămicile trebuie să cumpere lenjeria SpecialBaby?
Îmi place când este o armonie între calitate şi design. Asta am încercat să obţin şi la producerea lenjeriei  de pat SpecialBaby. În această combinaţie am încercat să avem şi un preţ cât mai accesibil pentru fiecare. Lenjeria noastră de pat este creată cu multă dragost , din materiale naturale, antialergice şi cu un design unic. Am ales cu mare grijă stofele ca să asigurăm micuţilor un somn dulce. Lenjeriile de pat sunt cu broderii speciale,proiectate de echipa noastră cu mesaje pline de căldură. Toate modelele sunt realizate în game coloristice pastelate, culori gingaşe ca să confere confort şi dezvoltare armonioasă a copilului.


Mult succes în ceea ce faceți și cât mai mulți cumpărători mulțumiți!

Anna Casian-Musteață


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu