miercuri, 20 ianuarie 2016

ATENȚIE! Dispar tot mai mulți copii și tineri!În ultimul timp suntem martorii a tot mai multe dispariții. Copiii și tinerii ies din casă și... dispar pentru totdeauna. 

Cazul tinerelor Gabriela Patrașcu și Artamonova Evelina, dar și a tânărului dispărut ieri - Simion Dmitruc, a alertat internauții care au postat pe rețeaua de socializare Facebook mai multe mesaje de avertizare.


”Am primit un apel recent și am auzit o istorie care m-a făcut să-mi fie frică să merg acasă singură! O cunoscută a noastră mergea acasă și se apropie de ea un copil, îi cere un leu. Ea refuză, dupa aia el o roagă sa îl petreacă nu știu unde, iar ea, la fel, refuză. Apoi observă că după ea merge o mașină încet! În final, a ajuns cu bine, dar întâmpinați-vă oamenii apropiați- e o schemă bine cunoscută în Ucraina și Rusia: un copil vă ademenește într-un loc unde deja sunteți așteptați de maturi cu scopuri malefice!!!! Fiți atenți!”, se menționează într-o postare.

Dragi părinți! Fiți precauți și explicați-le copiilor de ce nu trebuie să vorbească și să meargă cu străinii. Siguranța lor este în pericol!

Anna Casian-Musteață