joi, 21 ianuarie 2016

Cutia Amintirilor: colecționăm amintiri pentru finalul anului

Pe parcursul unui an avem parte de nenumărate momente frumoase. Dar majoritatea dintre ele sunt date uitării, luându-le altele locul. Ce-ați zice dacă ați păstra aceste amintiri nu în memoria voastră, ci într-o cutie, în Cutia Amintirilor? Sau într-un borcan, în Borcanul cu Amintiri?

Deși chestia asta se pregătește de prin decembrie, astfel încât noul an să te prindă cu Cutia pregătită, eu cred că nici acum nu e târziu să pui în aplicare ideea. Eu așa am făcut.  Mai ales că, peste câteva zile, începe un an nou din viața mea.

 Nu aveam prin casă nici un borcan mai frumușel, dar în schimb, am multe cutii de metal de la ceai, care se închid bine și pot depozita în ele orice. Uite, astfel de cutie am folosit eu pentru a meșteri Cutia Amintirilor.
Deci, de ce ai nevoie?

1.O cutie
2.Alte materiale pentru decorare.

Dupa cum spuneam, eu am folosit cutie de la ceai, iar pentru a o înfrumuseța am utilizat hârtie colorată și creioane colorate. Mie îmi place rezultatul. Și deja am început să colecționez amintirile. E ceva nemaipomenit de frumos!

Deci, spor și vouă la meșterit!


 P.S. Ideea de a crea Cutia Amintirilor mi-a venit dupa ce, Natalia Madan, autoarea blogului Planeta Mami, a povestit la un post de televiziune despre Borcanul ei cu amintiri.