duminică, 13 martie 2016

Platforma online Handmade Moldova – locul unde mămicile-meșterițe sunt invitate să își expună lucrările

Veste bună pentru mămicile iubitoare de lucru manual - a fost lansată Platforma HandmadeMoldova, un site pe care acestea își pot plasa gratis lucrările în scopul vânzării.  Astfel, doritoarele  se pot înscrie la rubrica ”Meșteri”, pentru a fi găsite mai ușor de către potențialii clienți. 


Ideea de a crea această Platformă îi aparține lui Ion Prodan, un tânăr din Chișinău, pasionat și el de lucrul manual.  

Venim în ajutor tuturor persoanelor ce confecționează lucruri handmade, dar nu au posibilitatea de a le vinde, neavând timp să meargă pe la târguri și expoziții, cum ar fi unele mămici care stau acasa cu copiii. Pentru ele, dar  și pentru toți cei care vor să-și vândă online articolele handmade, am făcut această platformă, unde își pot crea propriul magazin, adăuga produsele, iar noi, cu ajutorul partenerilor noștri și prin promovarea pe care o oferim, încercam ca aceste articole să le vindem”, mărturisește Ion.

Pe site-un Handmade Moldova sunt expuse cele mai diverse accesorii handmade, obiecte de decor, jucării și haine, toate confecționate manual de către meșterii talentați de la noi din țară. Este o Platformă potrivită și pentru cei care preferă să ofere în dar lucruri create manual, căci pot plasa o comandă în doar câteva clipe, fiind mai apoi contactați de către meșter pentru a stabili detaliile livrării.

Pentru confortul fiecăruia, platforma poate fi accesată în două limbi – română și rusă. Astfel, vizitatorii nu vor întâlni dificultăți și se vor putea bucura de creațiile altor persoane în timp ce-și fac alegerea.

Dacă ești în căutarea unui cadou handmade potrivit pentru tine sau pentru persoanele dragi, nu aștepta organizarea târgurilor tematice. Accesează handmademoldova.com, alege articolul dorit, plasează comanda și în câteva minute acesta îți va fi livrat direct la domiciliu! Iar dacă vrei săafli mai multe detalii despre meșterii de la noi din țară, despre tehnicile handmade sau alte sfaturi utile, accesează rubrica Blog și vei fi mereu informat în acest domeniu! Pentru mai multe detalii, poți accesa și pagina deFacebook a Platformei.

(P)