luni, 11 aprilie 2016

Cartea ”Roua Rugăciunii” – cadoul ideal pentru copilași


Azi am primit un dar deosebit – o carte. Evident, o carte e un cadou minunat, potrivit pentru orice ocazie.  

Cartea nu este una obişnuită. La ea au lucrat cei mici şi cei mari. Este un dar pentru generaţia crescătoare – generaţie iubitoare de rugăciune, poezie şi artă. Aceasta include  un buchet de versuri frumoase pe înţelesul copiilor, pentru fiecare sărbătoare mare bisericească, însoţite de câteva desene cu tematică creştină, realizate cu mare dragoste de către copilaşii din cadrul Şcolii de Pictură „Zografos” de pe lângă Parohia Ortodoxă Ghidighici.

Cartea ”Roua Rugăciunii”a fost lansată duminică seara, la biserica din localitatea Ghidighici. Autorul versurilor este tânărul poet Petru Cliofos, iar cartea a apărut cu sprijinul  Organizației de Caritate ”Insula Fericirii”.

Cei care vor procura această carte vor contribui la construcția Centrului Social ”Insula Fericirii”, care va include:cantină socială, Centru de zi pentru copii și vârstnici, curățătorie socială, bibliotecă și muzeu. 


 Mai multe detalii despre carte aflați aici.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un copilaș, procurați-i această carte. Îl veți face fericit. În plus, veți face și un act de caritate.

P.S. Cartea mea e cu autograf!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu