joi, 19 mai 2016

Cea mai mare petrecere pentru copii va fi dată la începutul lunii iunie! Află detalii!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, la Parcul Dendrarium va avea loc o grandioasă petrecere pentru copii. Aici, pe data de 5 iunie, sunt așteptați cei mici, însoțiți de părinți, pentru a-și potoli cheful de joacă și a participa la numeroase activități distractive. 

În cadrul evenimentului, cei prezenți vor ajuta la reînvierea  jocurilor copilăriei: „Gâștile împușcate”, „Cartoful fierbinte”, „Comestibil-necomestibil”, „Împărat, împărat, dă-ne un soldat!” și altele.

”Cu ocazia Zilei copiilor noi ne-am propus să reînviem jocurile copilăriei noastre, și să-i scoatem pe copii împreună cu părinții lor din casă, unde copiii vor învăța jocurile părinților, iar părinții, vor retrăi nostalgia celei mai frumoase vârste”, anunță organizatorii.

Cei mai activi participanți se vor întrece în cadrul starturilor vesele, vor putea merge la tobogane  sau se vor juca de-a v-ați ascunselea în căsuțele magice, iar cei mai creativi își vor da întrecere la capitolul artă și meșteșugărit.  De asemenea, zona va fi dotată cu cubulețe și pernuțe pentru odihnă activă, dar și multe alte activități distractive și interactive.

Nu stați în case! Veniți cu întreaga familie la cea mai mare petrecere pentru copii!

Mai multe detalii despre eveniment – aici.