luni, 16 mai 2016

Cum a sărbătorit familia mea Ziua Internațională a Familiei

Ieri în întreaga lume a fost marcată Ziua Internațională a Familiei. Am sărbătorit și noi această zi, prin participarea la mai multe evenimente organizate în Chișinău cu această ocazie. 

De dimineață am mers cu toții la biserică. Întrucât ieri a fost Duminica Femeilor Mironosițe – Ziua Femeii Creștine, ne-am rugat pentru toate femeile și familiile, am împărtășit copiii, apoi am primit în dar câte un trandafir. Gest frumos!


Mai apoi am mers la Ziua Familiei, organizată în Scuarul Arcului de Triumf. Am făcut fotografii frumoase, am admirat lucrările meșterilor handmade expuse în cadrul unui târg și am ascultat muzică bună în interpretarea mai multor interpreți de la noi. Un eveniment bine organizat!  Despre acest eveniment am scris aici.


 La ora 19:00 urma un alt eveniment, dar între timp,  am mers la terenul de joacă, apoi în Grădina Publică, unde am vizionat filmul ”Mai aproape de lună”, rulat în cadrul Festivalului de Film și spoturi video despre asistența UE.  Cât au dormit copiii, noi ne-am delectat cu un film extraordinar! Apropo, puteți merge aici în fiecare seară, până la 20 mai și aveți posibilitatea să vizionați gratis filme bune!


Dupa cum spuneam, a urmat un alt eveniment - „O rugăciune şi un gând bun pentru Familie”. În Scuarul Catedralei am ascultat muzică duhovnicească interpretată de Corul de Copii al Catedralei, apoi Ansamblul Plăieșii și Nicolae Gribincea au susținut un recital. La final, am aprins lampioane și le-am lansat spre cer. Despre acest eveniment am relatat aiciSeara, în juruL orei 22:00, ne-am întors acasă, cu bateriile pline de energie pozitivă pentru mult timp înainte!

Cred că nu e nevoie de o zi specială pentru a petrece timp cu familia, dar astfel de evenimente sunt întotdeauna binevenite.

Familii fericite și unite să aveți!

Cu drag de voi, Sunt MAMĂ!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu