marți, 17 mai 2016

SuntMAMĂ și merg la Workshop-ul ”Arta de a fi Părinte”, ediția a II-a!

Pe data de 3 iunie 2016, Marcelina Uncu (Programator WEB, SMM & Event Manager, Fondator "ColorCase”) și Angela Beregoi (Fondator Centrul de Dezvoltare pentru Copii "Căsuţa Buburuzei"), organizează pentru toţi părinţii cea de-a doua ediție a evenimentului ”Arta de a fi Părinte”. 

Meseria de a fi părinte este o profesie extrem de valoroasă, dar care nu se studiază nicăieri”, spun organizatoarele. Totuși, această artă poate fi transmisă prin sfaturi și experiențe. Cu sfaturi utile, la ”Arta de a fi Părinte”, ediția a II-a, vor veni Sanda Diviricean și Vera Nastasiu.


Sanda Diviricean - este psiholog și psihoterapeut, fondatoarea Centrului de Dezvoltare Personală „LILA”, Coordonator al cursului ”Renașterea Femeii”, Co-org anizator al Festivalului International ”J.S. Bach”, Fondator al Fundației Culturale "J.S. Bach".

Vera Nastasiu - prezentatoare TV şi radio, expertă în comunicare şi mamă. Este femeia care a făcut schimbările în viața ei la timpul potrivit, iar acum are o cariera de invidiat, proiecte inedite, o afacere proprie și mulți oameni dragi în preajmă. Lecția pe care încearcă să o transmită tuturor este faptul că marile realizări nu vin prin putere, ci prin perseverență. Fondatoarea cursului dictie.md.

DE CE să vii la acest eveniment?
Vei afla cum să te ridici la nivelul copilului tău;
Vei afla cum să fii un părinte mai bun pentru copilul tău;
Vei avea ocazia să socializezi cu alţi participanţi la un ceai cu biscuiţi, plăcinte, muffins. Va avea loc şi o degustaţie de vinuri organizată de Fautor Wines;
Vei avea parte de o seară superbă alături de oameni excepţionali, iar copilu tău - de o seară frumoasă şi veselă; ”Venim cu copilaşii, vom avea teren de joacă pentru copii unde se vor distra şi vor avea diferite activităţi organizate de Căsuţa Buburuzei şi "Buburuza-Mela" Club de distractie pentru copii”, îndeamnă organizatorii.
Te vei relaxa pentru câteva ore şi în acelaşi timp vei află ceva nou şi util, în timp ce copilaşii tăi vor fi în grijă educatorilor de la ”Căsuţa Buburuzei” şi vor avea parte de distracţii de la "Buburuza-Mela" Club de distracție pentru copii.
Vei avea parte şi de o prezentare de modă, organizată de NaneTTy. 

La sfârşitul evenimentului, toţi participanţii prezenţi vor avea ocazia de a participa la tombola organizată de parteneri şi vor putea procura lucrări de la mini-târgul organizat cu această ocazie. 

Biletele pot fi rezervate online aici sau procurate online pe iticket.

Prețul biletelor:
250 lei - la înregistrarea până la 25 mai
300 lei - la înregistrarea după 25 mai și Biletele VIP (primele 3 rânduri)
200 lei - bilete cu reducere pentru cei care au urmat cursul dictie.md, cei care au copii care frecventează Centrul de Dezvoltare ”Căsuţa Buburuzei” și cei care au huse de la Huse Handmade "ColorCase".
150 lei - pentru participanţii la Workshopu-ul din 19 Mai 2016 - Workshop “Îngrijirea dinţilor potrivită vârstei copiilor”.

Workshop-ul ”Arta de a fi Părinte”, ediția a II-a va avea loc pe data de 3 iunie 2016, ora 18:00, la Summit Events and Conference Center (Tighina 49/3).

Pentru detalii: 060 120 504, iar mai multe despre eveniment puteți afla aici.

Ne vedem la Workshop-ul ”Arta de a fi Părinte”, ediția a II-a! Grăbiți-vă, numărul de locuri este limitat!