joi, 16 iunie 2016

5+2 motive pentru care să mergi la întâlnirea cu bloggerița Prințesa Urbană

Îmi plac la nebunie lansările de carte! Îmi place atmosfeta și oamenii care se adună pentru a-i fi alături celui care își vede visul împlinit. De aceea, când am aflat că bloggerița Prințesa Urbană vine la Chișinău pentru a discuta cu mamele și a-și lansa cartea ”Te iubesc, orice-ai face!”, mi-am zis că nu trebuie să lipsesc de la un asemenea eveniment. Și nu voi lipsi!

Dacă încă nu te-ai decis să mergi la această întîlnire, îți prezint 5+2 motive care, sper că îți vor schimba părerea:
1.O vei cunoaște pe Prințesa Urbană. Sunt sigură că absolut toate mamele, toate femeile care au acces la internet, au ajuns măcar o singură dată pe blogul Prințesa Urbană, au citit și le-a plăcut. Nu țin minte când i-am descoperit  blogul, dar îl citesc ori de câte ori am timp liber. Acum chiar vreau s-o cunosc personal pe Ioana Chicet-Macoveiciuc!
2.Vei afla de la Prințesa Urbană cum face ca să le reușească pe toate. I-am citit blogul și am înțeles că Ioana Chicet-Macoveiciuc este femeia care inspiră.
3.Te mei simți bine timp de câteva ore, departe de zgomotul orașului, dar în același timp vei afla lucruri utile și interesante de la Prințesa Urbană.
4.Vei socializa cu alte femei, venite și ele s-o cunoască pe Prințesa Urbană. Vei face schimb de păreri.  Pe scurt, vei avea parte de o seară superbă, alături de oameni superbi!
5.Vei avea ocazia să îți înnoiești biblioteca cu încă două cărți scrise de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană) – ”O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” și ”Te iubesc, orice-ai face!”.  În plus, acestea vor fi cu autograf de la autoare!
+1.Vei cunoaște un nou format al evenimentelor organizate de Clubul Nostru.  Cei care au fost până acum, dar vor veni și pe data de 22 la eveniment, vor observa schimbarea. Relansat, Clubul Nostru include în următoarele evenimente ”Vitrina cu bunătăți și frumuseți”. Despre ce e vorba? Vei afla dacă vei veni la întălnirea cu Prințesa Urbană!
+2.Vei avea ocazia să câștigi cadouri generoase de la partenerii evenimentului.

Te-ai convins că nu trebuie să lipsești de la un asemenea eveniment? Deci, ne vedem pe 22 iunie, ora 18:00, la Hotel Codru!

Mai multe detalii despre eveniment – aici.

Cu drag, SuntMAMĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu