luni, 27 iunie 2016

”Naturelle by Natalia” – săpunuri homemade. Acum și pentru copii!

Natalia este o tânără din Republica Moldova, stabilită cu traiul în străinătate. Aflându-se acolo, fabrică săpunuri homemade, pe care le vinde sau le dăruiește celor care păstrează obiceiuri sănătoase și iubesc tot ceea ce oferă natura. „Naturelle by Natalia”, așa și-a numit mica afacere, iar această denumire  o reprezintă în totalitate.

În preajma sărbătorilor de iarnă am intrat și eu în posesia a două săpunuri făcute de Natalia și dupa ce le-am testat, vreau să le recomand cu toată încrederea. Cu unul dintre ele, despre care Natalia mi-a spus că era cu sare de mare, mi-am spălat fața, dimineața. Dupa câteva zile, acneea a dispărut!


Natalia utilizează în procesul de fabricare a săpunurilor doar ingrediente naturale, ceea ce le face să fie deosebite, parfumate și delicate. Fiecare săpun are istoria și personalitatea sa, fiind rezultatul perseverenței și aspirației spre perfecțiune. ”Un săpun poate lua naștere din orice, pentru că am ca și sursă de inspirație tot ce mă înconjoară. E un joc al imaginației și al curiozității. Și mai ales, e emoția vie pe care o trăiesc de fiecare dată când încerc ceva nou”, spune Natalia.

De ceva timp, tânăra meșteriță a început să fabrice și săpunuri pentru copii. Despre acestea, Natalia mărturisește că sunt în special făcute diin ingrediente mai deosebite, mai delicate. Acestea conțin  ulei de calendulă, de mușețel și neaparat sunt fără ulei esențial care, chiar dacă e natural, poate provoca alergii. De asemenea, în aceste săpunuri se mai adaugă și unturi nerafinate, astfel încât să fie cât mai bune pentru pielea gingașă a copiilor. Aceste săpunuri vor mirosi a natură. 


Dacă îți dorești un săpun parfumat, care să îți lase pielea fină și mirositoare, dar cel mai important – un săpun din ingrediente naturale, nu ezita s-o contactezi pe Natalia și să alegi săpunul care te reprezintă! Mai multe detalii despre săpunurile ”Naturelle by Natalia” găsești pe pagina sa de Facebook.

Eu abia aștept să instru în posesia noilor săpunuri ”vrăjite” de Natalia!

Un comentariu: