luni, 4 iulie 2016

7 lecții de viață de la scriitoarea Natașa Alina Culea


Natașa Alina Culea, scriitoare din România, autoare a romanelor  ”Natașa, bărbații și psihanalistul” și ”Marat”, și-a lansat recent cea de-a treia carte - ”Lupii Trecutului. Sofia” – la Chișinău. În cadrul evenimentului au fost prezente mai multe iubitoare de lectură, dar și tătici cu pici, printre ei fiind și soțul meu, autorul blogului SuntTata.com, împreună cu fiul Stelian. Toți cei prezenți au avut ocazia de a achiziționa ”Lupii Trecutului. Sofia” la un preț promoțional, însoțit de autograf. 


Stelian a rămas încântat de cea care a ”făcut veselie”, Stela Botez și cobza sa, Sergiu a ascultat cu atenție și mi-a relatat mai apoi firul romanului, iar eu mi-am notat multe lecții de viață, desprinse din cele spuse de încântătoarea Natașa Alina Culea.


7 lecții de viață de la Natașa Alina Culea

1.Crede în vise! Orice vis e realizabil dacă îi dăm suficientă importanță!
2.Dacă cineva își dorește ceva, nimeni și nimic nu-i poate sta în cale, nici chiar Universul!
3.Cel mai mare dar pe care oamenii l-ar fi putut primi de la Dumnezeu – liberul arbitru.
4.Toate lucrurile vin la momentul lor, când ești pregătit să le accepți! Deși ele se repetă, unele ocazii le mai ratăm...
5.O apropiere fizică nu e neapărat și o apropiere sufletească. Uneori chiar și distanțele apropie oamenii, iar alteori – apropierea îi îndepărtează și mai mult!
6.Nu există Corect/Greșit. Există doar alegeri personale.
7.Suntem sclavii și stăpânii propriului nostru destin!Noul roman, ”Lupii Trecutului. Sofia”, scris de Natașa Alina Culea, poate fi achiziționat de aici.