marți, 19 iulie 2016

Cum să-ți anunți sarcina într-un mod haios

Ai aflat recent că ești însărcinată, dar celor dragi încă nu le-ai dat marea veste. Nu te grăbi! Trebuie să aranjezi totul până la cele mai mici detalii, astfel încât să-i uimești. Iată cum să-ți anunți sarcina într-un mod haios!


Viitorul tătic
Bineînțeles, soțul tău va fi primul care va afla că ești însărcinată. Dacă este o persoană care înțelege gluma, anunță-l că va deveni tătic dăruindu-i un tricou personalizat pe care să pictezi un mesaj haios: „În sfârșit! O să fiu tătic!”. 

O altă modalitate de a-i da vestea soțului este ca, înainte de a lua cina, să-i pui un bob de mazăre în palmă, spunându-i: „Cam așa arată acum copilul nostru. Dar nu îți fă griji, peste 9 luni îi vom vedea chipul frumos!”. Va fi destul de emoționant!

De asemenea, puteți juca „Rece, cald, frige” și îndeamnă-l să caute mica surpriză. Când se apropie de burta ta, atenționează-l că frige.

Viitorii bunici
Următorii pe listă sunt părinții tăi și ai soțului. Spune-le marea bucurie dăruindu-le câte o bavețică pe care ai scris în prealabil: „Viitori bunici” sau „Îmi iubesc bunicii”. Împacheteaz-o frumos și nu uita să captezi într-o fotografie  momentul aflării acestei vești. 

În timp ce luați masa cu viitorii bunici, mai adaugă un scaun și tacâmuri pentru încă un membru. Nu uita să pui pe scaun o pereche de papucei pentru bebeluș. Când vei fi întrebată cine e invitatul, arată-le papuceiii. Vor înțelege imediat despre cine e vorba, iar felicitările și îmbrățișările nu vor conteni.

În mediul virtual
Pentru că suntem obișnuiți să împărțim bucuriile cu prietenii din mediul virtual, îi poți anunța și pe ei că vei deveni mămică. Găsește o fotografie cu un mesaj haios și popularizează vestea că aștepți cu bucurie un bebeluș.

Tu ce alte modalități haioase de a anunța sarcina cunoști?

Anna Casian-Musteață