miercuri, 17 august 2016

”Hai la Școală!” – eveniment de caritate pentru a ajuta copiii din familiile social-vulnerabile și cu dezabilități

Animatorul ”Căpșoonel Art”, Family Shopping  Center și A.O. ”Insula Fericirii”, Pizza Corso și G.I. ”Înger Invizibil”, organizează pe data de 28 august evenimentul de caritate cu genericul ”Hai la școală!”. În cadrul evenimentului vor fi colectate rechizite, ghiozdane, haine/încălțăminte, cărți/manuale pentru a fi donate copiilor din familiile cu posibilități limitate. 

Acest eveniment este organizat cu scopul de a ajuta copiii din familii social vulnerabile şi cu disabilităţi să se pregătească de şcoală cu toate cele necesare. Este invitată toată lumea să contribuie de la mic la mare ca să facem la Primul Sunet la toţi elevii sărbătoare. Orice contribuţie este binevenită!”, anunță organizatorii.

Cei prezenți la „Hai la școală” vor avea ocazia să participe la mai multe activități, contra cost, iar banii adunați vor fi folosiți la procurarea celor necesare pentru școală. Astfel, va fi organizată o bătălie cu baloane de săpun, dansuri, pictură pe față, momente de magie cu magul Igor și muzică bună.

Mai multe detalii despre eveniment – AICI

Fă și tu un bine!

Anna Casian-Musteață