marți, 2 august 2016

Motivează-ți copilul să scrie pe pereți, decorându-i cu o vopsea cu efect de tablă de scris

Toți părinții își doresc să ofere copiilor libertatea totală, iar atunci când sunt sunt foarte micuți, această libertate se referă la joaca într-o cameră/casă/curte fără pericole și la posibilitatea de a face absolut tot ce-și doresc, fără a exista vre-un risc. Știm că cei mici adoră să picteze și să scrie, iar primul loc unde își încearcă talentul sunt chiar pereții din cameră. Dar mare noroc au părinții , căci designerii s-au gândit să le vină în ajutor și au inventat vopseaua cu efect de tablă de scris. Acum părinții pot zugrăvi pereții cu această vopsea, iar copiii – pot scrie fericiți pe pereți, fără să fie certați că au „stricat” cel mai frumos tapet.

De ce este bună această vopsea?

Deoarece cu ea poți zugrăvi un perete întreg, o porțiune din el, o tablă veche de scris sau chiar o bucată de pânză, carton, sticlă, lemn sau chiar electrocasnice. 

Iar vestea bună este că această vopsea, ideală pentru decorare, se găsește în diferite nuanțe, astfel încât să se potrivească perfect cu decorul din camera celui mic. 

Astfel, vei avea un perete creativ, inspirațional și colorat, iar atmosfera din încăpere va fi una mult mai plăcută.

Astfel de vopsea poți găsi în magazinele specializate, cum ar fi aici.

Copiilor mei nu le-am decorat un astfel de perete, doar din simplul motiv că urmează să facem o reparație în casă și le-am permis să scrie pe tapet. Dar dupa ce vom redecora, cu siguranță vom avea și noi un locușor pentru notițe și jocuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu