vineri, 23 septembrie 2016

Noii mei prieteni țepoși

Atunci când am hotărât să îmi fac un birou acasă, primul lucru pe care mi l-am dorit pentru a-l amenaja, a fost nu diverse decorațiuni, ci mulți cactuși. Am vrut să am aceste plante pentru că, pe parcursul anilor, cât am stat cu chirie, am avut câțiva, dar nici unul nu a rezistat și m-am gândit că fiind deja la casa noastră, stabilindu-ne într-un singur loc, aceștia vor crește și ne vor înfrumuseța locuința. În plus, majoritatea florilor de cameră pe care le-am avut, atunci când Cecilia era micuță, au fost rupte, astfel că am rămas doar cu câteva. Am marele noroc că acum nici unul dintre copii nu se mai ating de ele :) 
 
Pentru că banii nu ajung niciodată, nu am mai reușit să cumpăr cactuși. Dar nu în zadar se spune: ai grijă ce îți dorești, că ți s-ar putea întâmpla! Într-o bună zi, Angela, autoarea blogului Copilăria Mămicilor, mi-a expediat un mesaj prin care m-a anunțat că ar vrea să îmi dăruiască mie cactușii săi, asta dupa ce a scris o postare prin care anunța că  florile sale își caută noi stăpâni. (Apropo! Ea încă mai are câteva floricele de vânzare!).

Astfel, am devenit stăpâna țepoșilor, iar ieri i-am mutat în ghivece noi și i-am aranjat frumos în birou. Rezultatul îmi place la nebunie!

Angela, îți mulțumesc din suflet pentru cadoul minunat!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu