joi, 8 decembrie 2016

Copilașu-i fericit, când poartă scutecul potrivit!


Shimbi scutecul copilului tău de cel puțin 3 ori pe zi, dar în timp ce o faci, te întrebi dacă l-ai ales pe cel potrivit? Eu mi-am pus aceste întrebări de zeci de ori, deoarece chiar de la naștere, pielea bebelușui meu, fiind alergică, a suferit numeroase iritații. Astfel, a probat diverse scutece, atât de la noi, cât și aduse de peste hotarele țării, până când le-am găsit pe cele potrivite – Pufies Baby Art&Dry. Însă găsindu-le, copilul meu nu s-a mai despărțit de ele, purtându-le și acum, la aproape doi anișori.
Primele scutece Pufies le-am primit în dar, însă felul în care ne-au fost făcute cadou, a fost de-a dreptul neobișnuit. Să vedeți...

Dacă vreți să surprindeți plăcut tinerii părinți, dăruiți-le un tort din scutece Pufies!
Vă povesteam mai sus – primele scutece ne-au fost dăruite într-un mod cât se poate de original -  sub formă de tort. Da, am primit un tort uriaș confecționat numai din scutece! Deoarece lipsea ambalajul, nu îmi era clară marca acestora (or, pentru mine asta conta), însă cei care ni le-au dăruit, ne-au spus din start: ”Copilul nostru tot pe astea le poartă și suntem siguri că și pentru Stelian vor fi potrivite”. Așa a și fost...
Trebuie să recunosc – tortul arăta atât de bine, încât îmi era milă să-l desfac, însă dorința de a scăpa copilul meu de iritații era mult mai puternică. 
Astfel, am făcut cunoștință cu Puffies – scutecele ideale!


De ce Stelian poartă în continuare aceste scutece?
Scutecele Pufies sunt fine, subțiri, lasă pielea bebelușului moale, uscată și catifelată, fapt pentru care Stelian încă le mai poartă, la ai săi doi anișori În plus, spre deosebire de alte scutece care au un miros înțepător, acestea  sunt plăcute nu doar la atingere, ci și la miros – delicat și fin  – tocmai potrivite pentru copilul meu!

Noi am făcut alegerea potrivită!
Încă de la primele scutece Pufies pe care i le puneam băiețelului meu, am observat că, în comparație cu alte scutece, acestea nu au banda elastică la spate. Spre confortul bebelușului însă, banda a fost pusă în părțile laterale, iar acest lucru mi se pare de-a dreptul minunat!
Când copilul meu era micuț, nu eram atentă la imaginile de pe scutece,  însă acum, când mi le aduce deja singur, desenele amuzante cu crocodili și animale din junglă  de pe Pufies Baby Art&Dry sunt cele care îl atrag. Iar ideea de a desena pe scutece diverse ilustrații și personaje, mi se pare extrem de benefică: atunci când îi schimbi scutecul unui copil mai mărișor, acesta nu prea stă locului. Astfel, îi dai un scutec pe care îl admiră curios, iar tu îți duci la bun sfârșit treaba. Rezultatul? Părintele este mulțumit, iar copilului îi este stimulată imaginația, datorită desenelor zâmbitoare, despre care poți afla mai multe AICI.


De ce optez pentru aceste scutece? Deoarece, pe lângă toate cele menționate mai sus, acestea au și un preț accesibil! Cumpărând Pufies, în calitate de părinte, îi pot oferi copilului meu confortul, siguranța și dragostea atât de necesară!