luni, 12 decembrie 2016

Înscrie-ți copilul la „Academia Copiilor de Succes”! Află AICI mai multe detalii!

În perioada 23 – 25 decembrie, în preajma sărbătorilor de iarnă, A.O. „Alături de copii” organizează „Academia Copiilor de Succes”. Astfel, părinții dornici de a-și educa micuții într-o formă diferită, își pot înscrie copiii la acest proiect.

În cadrul activităților, copii vor fi antrenați în lucrul în echipă, își vor dezvolta gustul intelectual, se vor familiariza cu noțiunea de antreprenoriat și vor învăța cum să-și crească încrederea și stima de sine. De asemenea, aceștia vor participa la sesiuni de training, jocuri educaționale, workshop-uri, activități „furtuna de idei” și activități individuale.  

În urma acestui proiect, copiii vor deveni mai încrezuți în propriile forțe, vor fi mai capabili să lucreze în grup. Vor deveni mai curajoși să învețe lucruri noi, vor aprecia școala mai mult și le va fi mai plăcut să învețe, vor avea un interes sporit față de activitățile de voluntariat civic și social, vor petrece atmosfera de Crăciun într-un mod interactiv.

Durata proiectului este de 3 zile. În aceste zile, se planifică organizarea unui șir de activități cu scopul de a atinge obiectivele setate de către proiect. Responsabilii de organizarea activităților vor fi trainerii din cadrul A.O. ”Alături de Copii”, care au mai organizat trei proiecte similare ”Academia Micilor Oratori” și ”Academia Micilor Lideriști”, ”Academia Micilor Genii” la care au participat peste 90 de copii din Chișinău.

În timpul activităților, trainerii vor urma un plan de activitate care este structurat într-un format atractiv copiilor, foarte ușor de înțeles de către grupa de vârstă a beneficiarilor setați. În cadrul planului de activitate sunt incluse activități non-formale care sunt demonstrate din practica anterioară că livrează o eficiență mare a rezultatelor obținute în eduacția copiilor. Părinții și copiii au demonstrat un feedback pozitiv la fiecare academie organizată.

Înscrierea are loc după modelul primul venit primul servit. Locurile sunt LIMITATE!

Doritorii, își pot înscrie copiii AICI

Pot participa copiii de la 8 la 12 ani, taxa de participare fiind de 200 de lei.

Mai multe detalii despre Proiect – AICI.

P