joi, 19 ianuarie 2017

Idei de inele handmade pentru fetița ta

Fetiței tale îi plac inelele? Dacă dispui de timp liber și mai cu seamă, dacă ai puțină îndemânare, îi poți face unul chiar cu mâinile tale! Mai ții minte cum, în copilărie, îți făceai inele din bucăți de sârmă colorată, din ață sau din orice altceva găseai prin casă? Iar procesul de creare era atât de distractiv! A venit timpul să îi faci astfel de inele și fetiței tale sau, de ce nu, să le dăruiești prietenelor acesteia.

Cecilia încă nu înțelege ce-s alea inele, căci eu nu le port, dar am de gând să îi meșteresc câteva pentru atunci când ”va da de gustul acestora”. Nu neapărat pentru a le purta, ci doar pentru a se distra jucându-se cu acestea. Astfel, am selectat de pe inernet câteva idei de inele handmade, pe care ți le propun și ție!

Dacă te pricepi la croșetat, poți croșeta inele de diverse culori și modele, iar dacă îți place lucrul cu lutul polimeric, nu-ți rămâne decât să modelezi împreună cu fetița ta inele din argilă. Imaginația nu are limite, astfel încât poți confecționa inele din absolut orice dorești tu. 

Inspiră-te din imaginile de mai jos și arată-mi rezultatul și mie!
Spor la muncă!