luni, 24 aprilie 2017

Speak English now împreună cu copilul tău! Înscrie-l la cele mai calitative Cursuri de Limba engleză!


Trăim o perioadă în care, să cunoști o limbă străină nu este un moft, ci o necesitate. De mici, copiii din Republica Moldova învață la grădiniță limba engleză, iar la școală – franceza sau engleza. Mai mult chiar, în cazul în care la grădiniță nu este predată o limbă străină, mulți părinți își înscriu copiii la diverse cursuri, astfel încât aceștia, atunci când sunt înmatriculați în clasa întâia, cunosc deja la un nivel mediu o altă limbă decât româna sau rusa.

Dacă ai un pitic voinic sau o mică prințesă, sunt sigură că și tu îți dorești ca aceasta să învețe o limbă străină. Ei bine, să știi că acum îți poți înscrie copilul la cursurile de engleză pentru copii, organizate de Cristina Chiriac, profesoară la Centrul de Limba Engleză METHODUS

În cadrul orelor, copiii vor învăța să susțină o conversație, să asculte, citească și scrie în limba engleză. Toate astea, datorită activităților pe care le vor face: jocuri de rol; mici scenete-dialoguri în care sunt surprinse aspecte din viaţa reală; discuţii libere sau pornind de la o temă dată; analize şi simulări de caz; exemple practice; exerciţii ce necesită documentare online; anchete, teste şi concursuri; brainstorming; activităţi în perechi sau în grupuri mici: pairwork sau groupwork; proiectări de filme şi prezentări video.

Grupele vor fi formate în dependență de vârsta copiilor: 7 – 9 ani, 10 – 13 ani. În grupă vor fi maximum 8 copii, iar lecțiile se vor ține între orele 14.00 – 15.00 și 15.00 – 16.00, Luni – Vineri sau Marți – Joi și vor dura o oră. Prețul lunar este de doar 600 de lei. Dacă te grăbești, poți obține chiar o reducere destul de avantajoasă. 

Ce zici, îți înscrii copilul la cele mai calitative cursuri de limbă engleză? Pentru detalii, nu ezita să o contactezi pe Cristina AICI sau la numerele de telefon 068679798, 079993525.

Your kid is the best with us!

P.