luni, 1 mai 2017

Picnic de 1 mai, soare și copii fericiți


Dimineața de  1 mai a fost destul de rece și posomorâtă, astfel încât planul nostru de a merge în această zi la picnic, părea transferat pentru o altă zi. Pe la ora 11 însă, soarele a apărut pe cer, iar Cecilia m-a întrebat cu o licărire în ochi: „Mami, dacă a apărut soarele, mergem la picnic, nu?”. „Mergem, draga mea!”, i-am răspuns eu și am plecat împreună la bucătărie să pregătim de-ale gurii pentru ieșirea noastră în sânul naturii.

Nu am plecat departe de casă, cu gândul că, în cazul în care o să plouă, vom fi prin preajmă. Astfel, ca loc pentru picnic am ales o colină de pe Dealul Schinoasei, în zona Motocross-ului. (Deși avem 3 ani de când locuim aici, nu mi-am imaginat că această regiune poate ascunde atâta frumusețe). Frumusețea zonei ne-a fascinat, iar copiii au fost extrem de fericiți să mănânce în aer liber. În viziunea Ceciliei, un picnic înseamnă: o păturică, sandviș și apă dulce (idee nu am cine i-a spus despre așa ceva). Astfel, am mâncat sandvișurile și cartofii copți, pe care îi pregătisem de acasă, am băut apă dulce, ne-am jucat împreună, am admirat natura, am discutat câte-n lună și-n stele, am mâncat din nou (chipsuri și cereale de la Ronți), iar spre ora 14.00, obosiți, dar cu bateriile încărcate de energie pozitivă, am revenit acasă. P.S. Înainte de a porni „la drum”, Cecilia mi-a amintit că azi e 1 mai și trebuie să-i dăm lui tati cadoul. Despre ce e vorba, află de AICI.

Pentru a afla și alte detalii de la picnicul nostru, dar și idei de jocuri pe care să le faci cu copilul, nu ezita să dai un like paginii de Facebook a blogului și să mă urmărești pe Instagram.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu