miercuri, 29 noiembrie 2017

Vine iarna! Oameni de zăpadă handmade pe care i-am meșterit împreună cu copiii


Poimâine e prima zi de iarnă. Noi am decis să o întâmpinăm cum se cuvine și am meșterit câțiva oameni de zăpadă. Vreo 13, mai exact. Abia așteptăm să împodobim bradul și să îi punem sub el, însă până atunci îi ținem pe fereastră și ne bucurăm de frumusețea lor.

Ideea de a confecționa oameni de zăpadă din materiale reciclabile a venit de la Cecilia, care a hotărât că e momentul să deseneze câțiva și să îi ducă la grădiniță, dar și să transforme o sticlă de plastic într-un om de zăpadă nostim. Astfel, într-o seară de  noiembrie, ne-am așezat cu toții într-un cerc și am început să meșterim babe de zăpadă din ceea ce am găsit prin casă. Rezultatul ne place! Cel mai important e însă faptul că am reușit să ne implicăm toată familia în procesul de creație și am petrecut împreună timp de calitate.

Iată ce oameni de zăpadă am reușit să facem! Poate te inspiră și pe tine.

Om de zăpadă din borcănașele de la mâncarea pentru copii


Om de zăpadă dintr-un borcan de la cafea


Om de zăpadă din carton


Om de zăpadă decupat din hârtie 


Om de zăpadă din spumă din polietilenă expandantă


Om de zăpadă dintr-o sticlă de la vin


Om de zăpadă dintr-o sticlă de plastic


Om de zăpadă din tub de carton


Om de zăpadă pictat


Asta e colecția noastră de oameni de zăpadă :) 


Tu ce mai meșterești împreună cu cei mici? Cum veți întâmpina iarna în acest an? Abia aștept să văd și proiectele tale DIY.

O iarnă ca-n povești să ai!

Pentru a vedea și alte idei DIY, rețete delicioase, idei de călătorie sau cărți de citit, nu ezita să dai un like paginii de Facebook a blogului sau să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Sursa fotografiei principale - Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu