luni, 1 ianuarie 2018

Ce vreau să iau cu mine în 2018


Nu aduce anul cât aduce ceasul, spune o vorbă din popor. Și totuși, unele decizii sunt în mâinile noastre și de noi depinde cât bine facem și ce gânduri lăsăm să ni se strecoare în minte. Noi alegem oamenii pe care-i vrem în viața noastră, propunerile pe care le acceptăm, cărțile pe care le citim  și locurile în care vrem să fim în anumite momente.

La începutul anului 2017 scriam în agendă că mi-aș dori să am mai multă sănătate, atât eu, cât și familia mea. Tot despre sănătate va fi și 2018, căci nu am făcut încă destule la acest capitol, chiar dacă primii pași i-am pornit. Cred că ultimele articole de pe blog tot despre sănătate sunt, dar atât de mult am început să apreciez acest aspect al vieții, că doar despre ea vreau să vă vorbesc.

Sănătatea începe cu alimentația corectă și sport, iar eu asta îmi doresc să fac în 2018 – sport și mâncare calitativă (pe cât e posibil Bio), care să mă mențină într-o stare fizică și psihică perfectă. Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă, nu?

Sănătate multă îți doresc și ție!

Pentru a afla prima despre noile articole de pe blog, nu ezita să dai un like paginii de Facebook și să mă urmărești pe Instagram și Pinterest, unde vin cu idei de jocuri și activități pentru copii, rețete sănptoase, recenzii de carte și recomandări de călătorie.

Sursa foto - Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu