sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Despărțirea de brad doare


Atât de mult am așteptat ziua în care vom împodobi bradul, încât ieri cu mare greu am acceptat să ne despărțim de el. În anii trecuți brăduțul nostru stătea împodobit până la data de 20 ianuarie, când sărbătoream Botezul Domnului și sfârșitul sărbătorilor de iarnă. Anul acesta însă nu a rezistat nici măcar până la Nașterea Domnului (pe care noi o sărbătorim pe 7 ianuarie).  Am optat pentru un brad natural, pe care l-am adus în casă pe 19 decembrie, dar căruia au început să-i cadă acele încă de pe la sfârșitul lunii, astfel că nu am mai rezistat cu el și l-am despodobit.

Despărțirea a fost grea, mai ale spentru copii, căci a fost un brad frumos, care ne-a adus multe bucurii, dar nu am avut de ales și azi i-am scos globurile și luminițele, i-am adunat acele într-o pungă și i-am tăiat cetinile. Urmează să facem cu acestea diverse proiecte handmade. Voi scrie neapărat despre ele pe blog, așa că te invit să îl citești în continuare. 

Noi deja ne-am învățat lecția și la anul viitor nu vom mai cumpăra un astfel de brad.
 

În familia ta când se despodobește bradul?

Pentru a fi prima care află despre noile articole, te aștept cu un like pe pagina de Facebook a blogului. Mă găsești și pe Instagram și Pinterest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu