joi, 1 februarie 2018

Donează-ți cosița și ajută femeile bolnave de cancer din Republica Moldova!


Dacă ai părul lung, dar vrei să-l tunzi și nu știi ce să faci cu cosița, îți spun eu: doneaz-o! Poți contribui și tu la crearea perucilor pentru femeile din țara noastră, bolnave de cancer. Știm cu toții că, în urma tratamentului cu chimioterapie, majoritatea persoanelor se confruntă cu căderea totală a părului. Pentru o femeie, acest lucru e destul de stresant. De aceea, ea are nevoie de o perucă, pentru a se simți la fel de frumoasă și încrezătoare.

E nevoie de o perucă din păr natural uman pentru că aceasta are un aspect natural și poate fi purtată mai mulți ani, fără ca firul de păr să se deterioreze. Părul este fin la atingere, păstrând elasticitatea naturală, iar o femeie care poartă o astfel de perucă se simte mult mai „în pielea ei”.

Azi demarează a doua ediție a campaniei „Împletim viață”, inițiată de proiectul „Stop cancer mamar”, care are drept  scop crearea de peruci și oferirea lor gratuită femeilor care luptă cu cancerul mamar.
Astfel, toate doritoarele de a-și dona cosița (nu mai scurtă de 15 cm), o pot face scriind un mesaj pe  pagina de Facebook „Stop cancer mamar”.

Cancerul mamar afectează în fiecare an peste 900 femei din Republica Moldova, iar jumătate dintre acestea, din păcate, nu reușesc să-l învingă. Depistat însă la timp, în 90% dintre cazuri poate fi tratat cu succes.


Pentru a vedea și alte campanii pe care le susțin, te invit să apreciezi cu un like pagina de Facebook a blogului. De asemenea, mă poți urmări și pe Pinterest și Instagram, unde vin cu idei de jocuri și activități pentru copii, cărți de citit, rețete delicioase și recomandări de produse.

Sursa foto - Unsplash

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu