vineri, 9 februarie 2018

Idei de cadouri de primăvară de la meșterițele handmade din Moldova


La începutul primăverii obișnuim să ne dăruim mărțișoare, iar pe data de 8 martie, când sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, facem cadouri femeilor dragi din viața noastră. Cu această ocazie, meșterițele handmade de la noi au pregătit diverse daruri, pe care să le cumpărăm fie pentru noi, fie pentru fiice, mame, surori, nașe, prietene. Eu am admirat deja unele dintre lucrările creatoarelor și am hotărât să ți le propun și ție. Sunt cadouri pe care mi le-aș cumpăra singură sau le-aș dărui femeilor apropiate mie. 

Deci, să vină cadourile!

Mărțișoare cochete de la Liudmila Apostol
În acest an Liudmila a pregătit mărțișoare personalizate. Astfel, dacă îți dorești un mărțișor pentru învățătoarea de muzică sau artă plastică, pentru mămică, educatoare sau soră, îl găsești la Liudmila. De asemenea, meșterița a confecționat și mărțișoare în stil național, care pot fi purtate pe toată perioada lunii martie. Tare drăguțe mai sunt!
Genți croșetate și coșulețe pentru produsele cosmetice de la Pretty Accessories
Îți recomand cu drag gentuțele croșetate de Pretty Accessories. Sunt atât de frumoase și cochete, încât orice femeie care va primi un asemenea dar, va fi pur și simplu încântată. De asemenea, la Pretty Accessories găsești și diverse coșulețe croșetate pentru a depozita în ele produsele cosmetice sau oricare alte obiecte. 
Cutii pentru bijuterii, cutii pentru cărți și calendare din lemn de la Ludmila Bijoux
Dacă femeii tale dragi îi plac bijuteriile, îți recomand să-i dăruiești un suport de lemn pentru bijuterii, meșterit de Ludmila Bijoux. Dacă îi plac lecturile, cumpără-i o carte de la Librarius și dăruiește-i-o împreună cu o lădiță drăguță pentru cărți. Iar dacă e o persoană care își programează totul din timp, dăruiește-i un calendar din lemn – calendarul veșnic, pe care Ludmila îl va personaliza cu mare drag.
Mărțișoare și tablouri personalizate de la Cristina Doba
Pentru iubitoarele de lucruri manuale, meșterița Cristina Doba a confecționat și în acest an mărțișoare – balerine și mărțișoare – sirene decorative. Sunt ideale pentru a înfrumuseța biroul, ușa de la intrare sau orice alt colțișor din casă. De asemenea, Cristina a meșterit și tablouri personalizate, cu citate motivaționale, tablouri care vestesc sosirea primăverii, dar și tablouri ce pot fi dăruite celei mai bune prietene, mamei, surorii. 

Pentru a vedea și alte recomandări de lucrări handmade, produse cosmetice,  jocuri și activități pentru copii, cărți de citit și locuri de vizitat, nu ezita să apreciezi cu un like pagina de Facebook a blogului sau să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu