vineri, 2 februarie 2018

Ilinca va învinge cancerul. Să o ajutăm și noi!


Pe micuța Ilinca am cunoscut-o la Institutul Oncologic, secția Pediatrie Oncologică, unde a venit pentru cea de-a doua cură de chimioterapie. E o fetiță de doar 2,5 ani, tare dulce și drăgălașă, însă pe toată perioada tratamentului a stat numai în brațele mamei sale, chiar dacă urmărea cu ochișorii veseli fiecare mișcare a copiilor internați în secție. Din păcate, fetița suferă de cancer, care i-a afectat și mersul. Întreaga poveste a relatat-o Olga, mama Ilincăi.

Locuim în satul Rădoaia, r.Sângerei. Cu 4 luni în urmă, Ilincăi i-a fost depistată o tumoare cerebrală. A suportat o intervenție chirurgicală, pe data de 7 noiembrie 2017. Din păcate, nu i-au putut extrage toată tumoarea, deoarece era plasată pe nervii centrali. Dupa operație Ilinca a încetat să mai vorbească și să meargă. În urma rezultatului histologic a fost diagnosticată cu Astrocitom pilocitar pontocerebelar pe dreapta.
Chiar dacă a făcut deja două cure de chimioterapie, starea fetiței este rea, a slăbit tare și ține capul pe o parte, fapt care mă îngrijorează foarte mult. Am hotărât să mergem peste hotare la investigații, însă nu dispunem de banii necesari.

Sunt disperată și vă rog din suflet să ne ajutați și să ne susțineți cu cât puteți, din inimă, pentru a putea pleca peste hotare.”

  o ajutăm împreună pe Ilinca să scape de acest chin și să aibă o copilărie sănătoasă, fără suferință!

Doritorii de a dona o pot face AICINiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu