duminică, 11 februarie 2018

Proiect DIY: Într-o zi ți-am dăruit o inimioară


Luna februarie e considerată luna dragostei. Anul trecut, în februarie, împreună cu Stelian, am confecționat două inimioare drăguțe, pentru tati și Cecilia, pentru a le arăta cât de mult îi iubim. În acest an, într-o seară de duminică, copiii au venit cu o altă propunere: să-i las să picteze și să decupeze inimioare.

Pe Pinterest am găsit o idee simplă de a confecționa altfel de inimioară, iar copiilor le-a plăcut ideea. Iată cum arată aceasta:
Din hârtia colorată rămasă de la proiectul de mai sus, am decupat câteva inimioare, pe care le-am prins într-o ghirlandă, care arată așa:


Pentru că o seară de duminică nu putea trece fără pictură, copiii au decis că e momentul potrivit să picteze inimioare. Am avut nevoie de hârtie colorată, de o pensulă și acuarelă, dar și de o inimă mică, decupată din carton. Am plasat inima din carton la mijlocul foii, iar copiii au pictat în jurul acesteia. Rezultatul arată așa:


Iar inimioara din carton, pictată și ea, s-a transformat într-un frumos și original semn de carte.


Voi cum văă petreceți serile de duminică? Ce activități interesante mai faceți cu copiii?

***
Cât timp stăm în spital, am hotărât cu educatoarea de acolo să decorăm camera de joacă, folosind inimioare, așa că am meșterit vre-o două zile la inimioare, în timp ce copiii s-au jucat. Iată ce am reușit să facem:Pentru a vedea și alte idei de jocuri, activități, cărți de citit, recomandări de produse, nu ezita să dai un like paginii de Facebook a blogului sau să mă urmărești pe Instagram și Pinterest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu