miercuri, 25 aprilie 2018

„Happy Mama” – un eveniment despre planificare, sarcină și naștere (+ CONCURS)


Îmi plac la nebunie evenimentele pentru femei, pentru mame. E tare frumos să vezi adunate la un loc sute de mămici, unele cu burtici, altele cu copii în brațe, altele singure sau cu prietenele, dar toate dornice să afle informații noi și utile. Cam aceasta e atmosfera la fiecare eveniment organizat de Clubul Nostru, unde femeile vin să se relaxeze, să socializeze și să se informeze. 

Un nou eveniment din seria „Happy Mama” va avea loc  în această sâmbătă (28 aprilie), iar invitatul va fi nimeni altul decât unul dintre cei mai buni ginecologi-obstetricieni din Republica Moldova – Vadim Scarlat. Domnul medic va vorbi despre sănătatea femeii, dar în special despre planificare, sarcină și naștere, iar mămicile prezente vor avea ocazia să-i adreseze întrebări și să afle răspunsuri chiar de la prima sursă.

Eu am mai fost la un eveniment cu Vadim Scarlat, mi-a plăcut cum prezintă informația, cum discută cu mamele și dacă ar fi să aleg un medic la care să nasc următorii copii (da, vreau 4 copii!), l-aș alege pe el. Tocmai pentru că vreau să aflu și mai multe despre sarcină și naștere, voi merge la evenimentul de sâmbătă și voi lua cu mine 3 cititoare ale blogului, pentru care am pregătit pe pagina de Facebook un concurs.

Evenimentul va avea loc în incinta V-Continental Business Centru, cu începere de la ora 11. Biletele pot fi achiziționate pe iTicket.md, iar la 3 bilete procurate primești unul cadou.

Hai cu mine la „Happy Mama” – un eveniment despre planificare, sarcină și naștere!

Mai multe detalii despre eveniment găsești pe pagina oficială a acestuia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu