joi, 26 aprilie 2018

Proiect DIY: Tablou pentru familie


Îmi plac schimbările și mereu sunt în căutarea ideilor de redecorare a locuinței. Bine că și soțul mă susține și cam în fiecare lună obișnuim să schimbăm locul paturilor, a fotoliilor și a meselor din casă. Mai mult chiar, îmi place să decorez pereții și dacă nu adaug un element nou, măcar schimb locul tablourilor și nu mă las până când nu ajung la schimbarea pe care mi-o doresc. 

Zilele astea am făcut singură un tablou pentru birou, dar până la urmă l-am pus pe un perete din cameră, unde mi-am organizat colțișorul meu de lectură, lângă fereastră, unde e multă lumină și liniște.

Materiale necesare
Am avut nevoie de o ramă, o foaie cartonată de culoare albă, creion simplu, carioci.


Cum am confecționat tabloul
  • Cu ajutorul unui creion simplu am scris mesajul: „Acasă este unde suntem toți 4”.
  • Apoi am conturat cu ajutorul cariocilor.
  • Tot cu cariocile am desenat și câteva steluțe, asta la insistența lui Stelian care, exact în momentul în care mă pregăteam să înrămez tabloul, s-a trezit.
  • Am înrămat mesajul și am pus tabloul pe peretele despre care spuneam mai sus.Poate că nu e cel mai perfect tablou, dar atât de bine decorează peretele, că mă gândesc să mai fac câteva. 

Pentru a vedea și alte idei DIY, te invit să apreciezi cu un like pagina de Facebook a blogului, dar și să mă urmărești pe Instagram, Pinterest și Facebook, unde vin cu multe idei de jocuri și activități pentru copii, recomandări de carte și produse și rețete delicioase și sănătoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu